Programma VEV

Zaterdag: 21-10-17

Erica'86  1  -  V.E.V. 1                                aanv: 14.30 uur  aanw: 13.00 uur

V.E.V. 2                                                       Vrij

 

Mag ik me even voorstellen?Hallo, ik ben V.E.V. en ik ben op 27 april 1947 opgericht. Mijn wortels liggen in Klazienaveen Noord achter de Veenkerk. Op het moment heb ik een ledenbestand van 56 personen. Vanuit deze groep heb ik 3 elftallen waarvan het 1e elftal uitkomt in de zaterdag competitie 5e klasse het 2e in de reserve 6e klasse en het 3e elftal komt uit in de reserve 6e klasse.

Ik zelf wordt volledig door mijn vrijwilligers onderhouden, daar het totale complex in eigen beheer is. Het valt mij op dat de bezoekers altijd wel positieve reacties hebben over de vereniging. Zo zorgt een groepje vrijwilligers altijd dat er na de wedstrijd frisdrank in de kleedkamers staat voor de spelers en dat in de kantine de hapjes rond gaan. ImageZo krijgen ook mijn vrijwilligers te horen dat de vereniging gastvrij, gemoedelijk en sportief is.

De spelers trainen 2 maal per week en wel op dinsdag en donderdag avond. Daar komt bij dat ik redelijk goedkoop ben, om bij mij lid te worden betaal je € 15,00 per maand dit is inclusief Bondsgeld en wasgeld.
Heb je na het lezen van mijn voorstelling belangstelling of ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust even langs op Klazienaveen Noord om een praatje te maken of te proeven van de sfeer. Tot ziens bij v.v. V.E.V.