Zaterdag:

 

vv V.E.V. PRESENTEERT NIEUWE HOOFDTRAINER EN NIEUWE HOOFDSPONSOR

 

Nieuwe hoofdtrainer

Met ingang van komend seizoen gaat Anne Christ aan de slag als hoofdtrainer bij V.E.V. Anne komt over van VCG Geesbrug waar hij dit seizoen de hoofdmacht onder zijn hoede had.

De oefenmeester uit Nieuw Dordrecht zette zijn handtekening onder een eenjarig contract.

Na het terugtrekken van het 1e elftal in de huidige jaargang heeft het bestuur van V.E.V. hard gewerkt om weer een 1e elftal te presenteren. Het bestuur van V.E.V. geeft aan dat na een aantal gesprekken er snel duidelijk kwam over de toekomst van het nieuwe 1e elftal.

Met het aantrekken van Anne Christ als trainer hopen we een goede fundering te leggen voor de sportieve toekomst van V.E.V.

Anne Christ aan het woord: “Ik kom naar V.E.V. om een goed presterend 1e elftal te vormen met daarin de kenmerken: inzet, passie en gezelligheid vanuit daar komen de punten vanzelf. Mijn doelstelling is om zo hoog mogelijk in de 5e klasse te eindigen”

Nieuwe hoofdsponsor

foto van Vev Klazienaveen-Noord.

Drukkerij Hermans is vanaf seizoen 2018-2019 de nieuwe hoofdsponsor van V.E.V. 1. Het sponsorcontract word aangegaan voor de duur van 3 jaar.

Nieuwe spelers

Uiteraard zijn wij nog opzoek naar nieuwe spelers voor zowel 1e als 2e elftal. Dus val je buiten een selectie of geen kansen bij je huidige club wacht dan niet. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Jeroen Mulder 0651185254

 

Mag ik me even voorstellen?


Hallo, ik ben V.E.V. en ik ben op 27 april 1947 opgericht. Mijn wortels liggen in Klazienaveen Noord achter de Veenkerk.

Ik zelf wordt volledig door mijn vrijwilligers onderhouden, daar het totale complex in eigen beheer is. Het valt mij op dat de bezoekers altijd wel positieve reacties hebben over de vereniging. ImageZo krijgen ook mijn vrijwilligers te horen dat de vereniging gastvrij, gemoedelijk en sportief is.

De spelers trainen 2 maal per week en wel op dinsdag en donderdag avond. Daar komt bij dat ik redelijk goedkoop ben, om bij mij lid te worden betaal je € 16,00 per maand dit is inclusief Wasgeld voor de Kleding.
Heb je na het lezen van mijn voorstelling belangstelling of ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust even langs op Klazienaveen Noord om een praatje te maken of te proeven van de sfeer. Tot ziens bij v.v. V.E.V.